Wij zijn SATOS

en wij maken het kopen en verkopen van bitcoins snel en eenvoudig.

In het kort kun je via SATOS met enkel een paar klikken al online bitcoins kopen of verkopen. Het proces is simpel en transacties worden binnen enkele minuten verwerkt. Op deze manier heb je altijd direct de tegenwaarde.

SATOS is een pionier in het verhandelen van bitcoins. Kopers van Bitcoin ondersteunen wij bij de aankoop, en het beveiligen van hun bitcoins, maar door onze liefde voor bitcoin proberen we ook wat bij te brengen over de werking van Bitcoin.

0 BTC

per jaar

Wij verhandelen meer dan dertigduizend bitcoins per jaar door gunstige in- en verkoop prijzen door te berekenen. De kennis en kunde die wij met de jaren hebben opgebouwd gebruiken we graag om je te helpen.

2012

oprichting

In 2012 kwamen wij voor het eerst in aanraking met Bitcoin en waren direct onder de indruk van de mogelijkheden van de virtuele munt. Twee jaar later besloten wij SATOS op te richten met als core business het aan- en verkopen van bitcoins.

Satoshi

Handelsnaam

Ons bedrijf is vernoemd naar Satoshi Nakamoto, het pseudoniem van de mysterieuze schepper van Bitcoin. Wij zijn hem (of haar) eeuwig dankbaar voor het ontwikkelen van Bitcoin en de achterliggende technologie.

Copyright © 2016. SATOS B.V.